• Home
  • LKN Clubshow Epe

LKN Clubshow Epe

Op 14 april 2019

LKN Clubshow op 14 april 2019
Keurmeester Ms. Becci Hodge (Naiken Labradors)

Toevoeging: De inschrijving voor de clubshow is helemaal vol! We vinden het ontzettend leuk dat er zoveel mensen enthousiast zijn over de clubshows en gaan ons best doen om er op 14 april weer een gezellige en sportieve dag van te maken in Epe.
Nu de inschrijving vol is, hebben we de reservelijst weer geopend. Mocht er nog iemand uitvallen voor de datum dat de catalogus naar de drukker gaat, wordt deze plek gevuld met iemand van de reservelijst (mits aanwezig).
Intekenen op de reservelijst doe je hier!


(english text)

Dit keer wordt de Clubshow gehouden in Epe - Gelderland. Uiteraard weer een gezellige, kleinschalige Clubshow met maximaal 80 inschrijvingen. De Engelse rasspecialist Becci Hodge van Naiken Labradors zal deze dag de honden keuren.

Na het enorme succes van de clubshows in Waalwijk en Emmeloord hopen we weer de exposanten te kunnen verwelkomen in een ouderwets gezellige, sportieve sfeer.

Ook deze keer zullen we vooraf aan de show een ringtraining organiseren. Deze training begint om 09.15 en is geschikt en leerzaam voor de gevorderde en beginnende handler. Indien je hier interesse in hebt kun je dit aangeven op het inschrijfformulier, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook voor honden die het er in de ring wel eens bij laten zitten een mooie oefening vooraf!

Tevens zullen we weer met de keurmeester ingaan op bepaalde onderwerpen als rastype, fokkerij en haar carrière in labradors. We hopen op jullie aandacht en dat jullie volop gebruik zullen maken van de mogelijkheid tot vragen stellen. Hiervoor hebben we op het inschrijfformulier al een voorzetje gegeven, dus stuur je prangende vragen in! 

Het inschrijfgeld hebben we weer laag weten te houden: 25 euro per hond voor leden en 30 euro voor niet leden. Pups en jongste pups 15 euro voor leden en 17,50 voor niet leden.
De Clubshow zal gehouden worden op een voor de LKN bekende locatie, namelijk camping RCN de Jagerstee. We hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn, want de show zal buiten plaatsvinden. 

TOEKENNING PUNTEN LKN CLUBSHOW WINNER:

In de volgende klassen worden punten voor de titel ‘LKN Clubshow Winner’ toegekend:

Jeugdklasse, Tussenklasse, Openklasse, Gebruikshondenklasse, Fokkersklasse en Kampioensklasse.

Om in aanmerking te komen voor een vol LKN punt moet de hond de klasse winnen met de kwalificatie 'Uitmuntend’.

Om in aanmerking te komen voor een reserve LKN punt moet de hond tweede worden in zijn klasse en de kwalificatie ‘Uitmuntend’.

Indien de winnaar van de klasse reeds LKN Clubshow Winner is wordt het reserve LKN punt van de als tweede geplaatste hond omgezet in het volle punt, mits deze de kwalificatie ‘Uitmuntend’ heeft. Het reserve punt schuift niet op.

TOEKENNING LKN CLUBSHOW WINNER TITEL:

Om in aanmerking te komen voor de toekenning van de titel ‘LKN Clubshow Winner’ hoort de betreffende hond 4 LKN punten gehaald te hebben. Een van deze vier punten mag opgebouwd zijn uit 4 reserve punten. Er is geen tijdspanne gebonden aan het behalen van deze punten, wanneer de punten behaald zijn kan de eigenaar de titel aanvragen bij de Labrador Kring Nederland.
Let op de titel LKN Clubshow Winner is vooralsnog niet erkend om in binnen- en buitenland in te schrijven in de kampioensklasse.

DAGTITELS

De volgende dagtitels zijn op de LKN Clubshows te behalen:

  •  Beste Jeugd Reu provincie + jaartal
  •  Beste Jeugd Teef provincie + jaartal
  •  Beste Reu provincie + jaartal
  •  Beste Teef provincie + jaartal
  •  Beste Baby / Beste Puppy / Beste Veteraan en uiteraard Best of Breed

 After Waalwijk en Emmeloord, our third Clubshow will be held in Epe. This will be on the 14th of April.

Unfortunately, entry for the show is closed due to reaching the maximum number of entries. 

We are very pleased to announce that Ms. Becci Hodge - Naiken Labradors will be the judge for that day. We have a maximum of 80 dogs that can he entered, so make sure to do your entries on time. Like the first two editions we are looking forward to a lovely show in a friendly atmosphere.

Before the shows starts there is the option to do some ringcraft, if you are interested you can mark this at the entry form. There are no extra costs involved for participating in the ringcraft.

As an extra we will be talking to the judge about breeding, breed type, her history in Labradors and other themes around the breed. There is a possibility to ask questions and we hope for a good participation. 

The costs for entering for our show are again low; 25 euro’s for members of the LKN and 30 euro’s for non-members. The same goes for puppies where it’s 15 euro’s and 17,50 euro’s.
The show will be held outdoors, at camping RCN de Jagerstee

The following titels will be awarded at the LKN Clubshow on 14th of April 2019
• Best junior dog Gelderland 2019
• Best junior bitch Gelderland 2019
• Best dog Gelderland 2019
• Best bitch Gelderland 2019
• Best Minor puppy / Best Puppy / Best Veteran and ofcourse Best of Breed

Entries of the first editions were full way ahead of the closing date, we have a limit of only 80 dogs so full=full.

Yvonne Bugel-Jansen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nelleke Nijkamp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pim Candel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.