• Home
  • Kampioenschapsclubmatch

Kampioenschapsclubmatch

Op 16 september 2018

 

Zondag 16 september 2018 houden wij onze jaarlijkse Kampioenschapsclubmatch (KCM) op het terrein van KC Arnhem aan de Drielsedijk 15A in Arnhem. Bij uitstek een dag voor en door de leden! Om de gezelligheid te vergroten zullen er net als vorig jaar een aantal standhouders met hun leuke en (voor de hond) lekkere spullen deze dag van de partij te zijn. Ook aan de kidz én inwendige mens is gedacht. Kortom, alle ingrediënten voor weer een mooie en gezellige dag!

Inschrijfgeld
Aangezien de LKN financieel gezien een stabiele vereniging is, heeft het Bestuur besloten de inschrijvingstarieven voor de KCM gelijk te houden aan die van afgelopen jaar. Om uiting te geven aan het feit dat de LKN de fokkers binnen haar gelederen een warm hart toedraagt, is wederom gekozen voor een lager tarief bij inschrijving van meer dan 1 hond van dezelfde eigenaar.

Inschrijving per hond € 36,-
Jongste puppyklasse/puppyklasse € 18,-
Iedere tweede hond of meer van dezelfde eigenaar € 5,- korting per ingeschreven hond
Vanaf de 6e hond Geen inschrijfgeld

Inschrijven kan uitsluitend online van 1 mei t/m 1 september 2018. 

Keurmeester Klasse*
Miss Alison Scutcher (UK)  Openklasse Teven
Fokkersklasse Teven
Mr. Ed Casey (UK) Jeugdklasse Reuen
Openklasse Reuen
Veteranenklasse Reuen
Mr. Per Iversen (NO) Jeugdklasse Teven
Tussenklasse Teven
Mrs. Anna Geschwindt Eriksson (SE) Puppyklasse Reuen
Tussenklasse Reuen
Fokkersklasse Reuen
Kampioensklasse Reuen
Gebruikershondenklasse Teven
Kampioensklasse Teven
Veteranenklasse Teven
Mevr. Chris Eelman Jongste Puppyklasse Reuen
Jongste Puppyklasse Teven
Puppyklasse Teven
Gebruikshondenklasse Reuen

* De indeling is onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal inschrijvingen

Groepskeuringen
Naast de reguliere keuringen worden er ook groepskeuringen gehouden. Deelnemende honden moeten tevens ingeschreven zijn in een individuele klasse. Deelname is gratis.

Het gaat om de volgende keuringen:

Fokkerijklasse
Minimaal 3 en maximaal 5 honden van dezelfde fokker, eigenaren mogen verschillend zijn.

Koppelklasse
Reu en teef van 1 eigenaar.

Nakomelingenklasse
Reu en/of teef met minimaal 3 en maximaal 5 eerste generatie nakomelingen.

Kampioenenparade
Honden die tussen 1 september 2017 en 31 augustus 2018 kampioen zijn geworden, kunnen meedoen aan de Kampioenenparade die tijdens de lunchpauze wordt gehouden. Het betreft Labradors die een door de Raad van Beheer uitgegeven titel hebben behaald, een Nederlandse eigenaar hebben en beschikken over een NHSB-nummer.

Kind-Hond Show
Na het succes van vorig jaar heeft de KCM-commissie besloten ook dit jaar weer een Kind-Hond Show te organiseren voorafgaand aan de Kampioenenparade tijdens de lunchpauze. Dit keer zal dat zijn in 2 leeftijdscategorieën: kinderen in de leeftijd van 7 t/m 11 jaar en kinderen in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar.

Opgave voor de groepskeuringen, Kampioenenparade en Kind-Hond show graag per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorwaarden
Op de KCM zijn de bijzondere voorwaarden (tentoonstellingsregels), de regels uit het KR van de Raad van Beheer op Kynologische Gebied in Nederland en de regels van de FCI van toepassing. Door in te schrijven verklaart de exposant bekend te zijn met deze regels en deze te accepteren en kan zich nimmer op onbekendheid met de regels beroepen.

Vragen
Heb je vragen over de KCM 2018? Mail naar Birgit Meijer via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hartelijke groet van het KCM-Team