LKN Clubshow Emmeloord

Op 02 december 2018

Bij Hippisch Centrum Emmeloord

Geplaatst door Sabine van der Linden

Categorieën: Tentoonstelling

Hits: 2088


LKN Clubshow op 2 december 2018
Keurmeester Mr. Richard Stafford (Farnfield Labradors)

(english text)

De inschrijving voor de Clubshow is VOL! 

Helaas kregen wij het bericht dat de keurmeester mevrouw Margaret Brown, wegens het niet op tijd terugkomen uit het buitenland, tot haar grote spijt niet kan komen keuren op onze Clubshow.
Wij hebben gelukkig een andere keurmeester kunnen benaderen die meer dan bereid is om op onze gezellige show te komen keuren. Dit is de heer Richard Stafford van Farnfield Labradors. 
Inmiddels zijn alle deelnemers die zich al hadden ingeschreven geïnformeerd.

Dit keer wordt de Clubshow gehouden in Emmeloord – Flevoland. Uiteraard weer een gezellige, kleinschalige Clubshow met maximaal 80 inschrijvingen. De Engelse rasspecialist Rich Stafford van Farnfield Labradors zal deze dag de honden keuren.
Na het enorme succes van afgelopen zomer in Waalwijk hopen we weer de exposanten te kunnen verwelkomen in een ouderwets gezellige, sportieve sfeer.

Deze keer zullen we wat extra’s toevoegen, namelijk de mogelijkheid om voor de show nog een ringtraining te volgen. Deze training begint om 09.15 en is geschikt en leerzaam voor de gevorderde en beginnende handler. Indien je hier interesse in hebt kun je dit aangeven op het inschrijfformulier, er zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook voor honden die het er in de ring wel eens bij laten zitten een mooie oefening vooraf!

Tevens zullen we met de keurmeester ingaan op bepaalde onderwerpen als rastype, fokkerij en zijn carrière in labradors. We hopen op jullie aandacht en dat jullie volop gebruik zullen maken van de mogelijkheid tot vragen stellen.

Het inschrijfgeld hebben we weer laag weten te houden: 25 euro per hond voor leden en 30 euro voor niet leden. Pups en jongste pups 15 euro voor leden en 17,50 voor niet leden.
De Clubshow zal gehouden worden in een prachtige binnenlocatie bij Hippisch Centrum Emmeloord. Een enorme ruime hal met een prachtige stabiele ondergrond.

TOEKENNING PUNTEN LKN CLUBSHOW WINNER:

In de volgende klassen worden punten voor de titel ‘LKN Clubshow Winner’ toegekend:

Jeugdklasse, Tussenklasse, Openklasse, Gebruikshondenklasse, Fokkersklasse en Kampioensklasse.

Om in aanmerking te komen voor een vol LKN punt moet de hond de klasse winnen met de kwalificatie 'Uitmuntend’.

Om in aanmerking te komen voor een reserve LKN punt moet de hond tweede worden in zijn klasse en de kwalificatie ‘Uitmuntend’.

Indien de winnaar van de klasse reeds LKN Clubshow Winner is wordt het reserve LKN punt van de als tweede geplaatste hond omgezet in het volle punt, mits deze de kwalificatie ‘Uitmuntend’ heeft. Het reserve punt schuift niet op.

TOEKENNING LKN CLUBSHOW WINNER TITEL:

Om in aanmerking te komen voor de toekenning van de titel ‘LKN Clubshow Winner’ hoort de betreffende hond 4 LKN punten gehaald te hebben. Een van deze vier punten mag opgebouwd zijn uit 4 reserve punten. Er is geen tijdspanne gebonden aan het behalen van deze punten, wanneer de punten behaald zijn kan de eigenaar de titel aanvragen bij de Labrador Kring Nederland.
Let op de titel LKN Clubshow Winner is vooralsnog niet erkend om in binnen- en buitenland in te schrijven in de kampioensklasse.
De puntentelling ten aanzien van het behalen van de titel “LKN Clubshow Winner” is gewijzigd met terugwerkende kracht. Honden die in Waalwijk hun klasse hebben gewonnen zijn in het bezit van hun eerste LKN punt en de tweede plaats het reserve, beide mits uitmuntende kwalificatie.

DAGTITELS

De volgende dagtitels zijn op de LKN Clubshows te behalen:

 After a very succesful first edition it is time for a new clubshow. This will be on the 2nd of December in Emmeloord. 

We are very pleased to announce that Mr. Rich Stafford - Farnfield Labradors will be the judge for that day. We have a maximum of 80 dogs that can he entered, so make sure to do your entries on time. Like the first edition we are looking forward to a lovely show in a friendly atmosphere.

Before the shows starts there is the option to do some ringcraft, if you are interested you can mark this at the entry form. There are no extra costs involved for participating in the ringcraft.

As an extra we will be talking to the judge about breeding, breed type, her history in Labradors and other themes around the breed. There is a possibility to ask questions and we hope for a good participation.

The costs for entering for our show are again low; 25 euro’s for members of the LKN and 30 euro’s for non-members. The same goes for puppies where it’s 15 euro’s and 17,50 euro’s.
The show will be held in the beautiful indoor arena of Hippisch Centrum Emmeloord, where the flooring is very even.

The following titels will be awarded at the LKN Clubshow on 2 december 2018:
• Best junior dog Flevoland 2018
• Best junior bitch Flevoland 2018
• Best dog Flevoland 2018
• Best bitch Flevoland 2018
• Best Minor puppy / Best Puppy / Best Veteran and ofcourse Best of Breed

Entries of the first edition where full way ahead of the closing date, we have a limit of only 80 dogs so full=full.

Yvonne Bugel-Jansen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Nelleke Nijkamp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Pim Candel - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.